Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű túrófánk erdei gyümölcsös öntettel

Az egyszerű túrófánk erdei gyümölcsös öntettel recept hozzávalói

35 dkg túró, 20 dkg liszt, 2 db tojás, fél csomag sütőpor, fél csomag vaníliás cukor, 5 dkg porcukor, 25 dkg erdei gyümölcs, 10 dkg cukor, 1 dl vörösbor

Egyszerű túrófánk erdei gyümölcsös öntettel

Egyszerű túrófánk erdei gyümölcsös öntettel

 

Az egyszerű túrófánk erdei gyümölcsös öntettel recept elkészítése

 

Teljesen őszintén elmondjuk, hogy az erdei gyümölcsös öntet ennek a sütinek a titka. Tényleg. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy az áttört túróhoz két darab megmosott tojást felütünk, elkeverjük. Utána hűtőben 20-25 percet állni hagyjuk.

H mindez megvan, utána jól összegyúrjuk, a tésztát kb. egy centi vastagra nyújtjuk. Majd pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Kicsit megnyomkodjuk a közepét, és bő, forró olajban kisütjük. Lehet ezt sütőlemezen is kisütni, tetejét tojással lekenve.

Erdei öntetet adhatunk hozzá, friss vagy fagyasztott gyümölcsből. Ízesítjük cukorral, vörösborral pedig felhígítjuk. Tálaláskor a fánkot felhalmozzuk, kevés vaníliás porcukorral meghintjük, és már el is készültünk. Az erdei gyümölcshöz aktuális árat itt találnak.

 

Gondolkodtak már egy jó nyárson? Mi igen, és itt adunk is egy tippet!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!Comments are closed.