Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű virslisaláta

Az egyszerű virslisaláta recept hozzávalói

40 dkg héjában főtt burgonya, 3 db kemény paradicsom, 2 db zöldpaprika, 4 szál zöldhagyma, 1 közepes fej lilahagyma, 1 csokor piros retek, 6 db baromfi virsli, 0,7 dl olívaolaj, 0,5 dl fehér borecet, 1 csokor petrezselyem, só, frissen őrölt bors

Egyszerű virslisaláta

Egyszerű virslisaláta

 

Az egyszerű virslisaláta recept elkészítése

 

Egyszerű, mezei baromfivirsliből egyszerű salátarecept, ami azért jóval több, mintha megmikrózva tálalnánk a virslit. Nézzék meg, hogyan készül, és próbálják is ki így!

A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és a paradicsommal, tv paprikával, zöldhagymával, lilahagymával, a tisztított piros retekkel, és a főtt virslikkel vékony karikákra szeleteljük. A baromfi virslihez aktuális árat itt találnak.

Ezután salátástálba tesszük, meglocsoljuk, az olívaolajjal, a fehér borecettel, megszórjuk, az aprított petrezselyemmel, sóval, és őrölt borssal. Az egészet lazán átforgatjuk, hogy ne törjenek szét a zöldségek, és 2-3 órára hűtőbe tesszük érlelődni. Tálaláskor a hideg virslisalátát tányérra halmozzuk, majd petrezselyemmel díszítjük, és friss rozskenyeret kínálunk mellé.

 

Egy másik salátareceptet itt találnak. Ha sok-sok salátarecept közül szeretnének válogatni, akkor kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.