Online Gasztronómiai Magazin

Egyszerű zöldségfelfújt

Az egyszerű zöldségfelfújt recept hozzávalói

zöldségek ízlés szerint, párolt rizs, főtt burgonya, só, bors, petrezselyemzöld, tojás, póréhagyma, vaj

Egyszerű zöldségfelfújt

Egyszerű zöldségfelfújt

 

Az egyszerű zöldségfelfújt recept elkészítése

 

Figyelem, most haladó receptet adunk, gyakorlott konyhai barátainknak. Az alapötletre figyeljenek, a válogatást ezúttal Önökre bízzuk. Nézzék meg, próbálják ki!

És ez a recept bizony rém egyszerű. Különböző zöldségeket megtisztítunk, apróra összevágjuk. Kész párolt rizst, vagy áttört főtt burgonyát tegyünk hozzá, és keverjük össze. Zöldségekhez aktuális árakat itt találnak.

Ízesítsük bátran sóval, borssal, petrezselyemzölddel, tojással. Vajon pirítsunk hozzá vékony karikákra vágott póréhagymát. A tojások fehérjét verjük fel habbá, és a legvégén a kész masszához lazán keverjük hozzá.

Vajazzuk ki a megfelelő edényt, morzsázzuk ki, majd egyenletesen osszuk el benne a zöldségfelfújtat. 750 watton 12 percig süssük. Biztos a siker, főleg akkor, ha valami esetleg rafinált mártást  készítünk hozzá. Mártásötleteket a Mit főzzünk ma? sorozat több könyvében is találhatnak! Ha esetleg nincs birtokukban Mit főzzünk ma? könyv, sebaj, itt találnak egy csomó ötletet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

 

További mikróban elkészíthető recepteket pedig itt találnak.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.