Online Gasztronómiai Magazin

Endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával

Az endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával recept hozzávalói

  • 25 dkg endíviasaláta,
  • 4-5 evőkanál olívaolaj,
  • 18 dkg szalonna,
  • 2 szelet kenyér,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • 1 evőkanál balzsamecet,
  • 1 evőkanál dijoni magos mustár,
Endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával

Endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával

 

Az endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával recept elkészítése

 

Egy tartalmasabb salátareceptet ajánlunk most, az endívia mellé kiválóan passzol a kolozsvári szalonna. Meg néhány kenyérkocka. Nagyon egyszerű recept, és nagyon gyorsan elkészül, nézzék meg, és próbálják ki!

Tépkedjük a salátaleveleket egy tálba. Kevés olajon pirítsuk meg a kockázott szalonnát, majd ha megpirult tegyük bele a kenyérkockákat is. A kolozsvári szalonnához aktuális árat itt találnak.

Keverjük el a mustárt, a zúzott fokhagymával, az ecettel és az olívaolajjal, és öntsük rá a salátára, keverjük el, majd tálalás előtt szórjuk meg a kenyér és a szalonnakockával.

 

Ha szeretne változatos salátareceptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Találja meg a másik kedvére való salátareceptet, és készítse el!

 

És hát a zene, szóljon mindig a konyhában!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.