Online Gasztronómiai Magazin

Epres, pudingos leveles tészta

Az epres, pudingos leveles tészta recept hozzávalói

15 dkg leveles tészta, 40 dkg eper, 2 dl joghurt, 1 teáskanál pudingpor, 0,5 dl tej, porcukor

Epres, pudingos leveles tészta

Epres, pudingos leveles tészta

 

Az epres, pudingos leveles tészta recept elkészítése

 

Jó hír mindenkinek, aki egyszerű, gyors sütireceptet keres, mert ez az. Kicsit gyümölcsös, kicsit pudingos, ahogyan szeretjük! Remek harmóniát alkot a tészta a pudinggal és a gyümölccsel, van benne kraft. Tehát, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdjük a recept elkészítését, hogy a leveles tésztát jó vékonyra nyújtjuk ki. Sütőlapra helyezzük, és megsütjük. Az epres shake-et összekeverjük a krémporral. Az epret megmossuk, felszeleteljük. Az eperhez aktuális árat itt találnak. Mert akkor is el lehet készíteni ezt a receptet, ha esetleg nincs frissen szedett eper a piacon:).

Tálalásnál az alaptésztából téglalapokat vágunk ki. Alulra ezután a leveles tészta kerül, ezt porcukrozzuk, jöhet a krém, majd három szelet eper, utána újra a porcukros tészta, megint egy kis (vagy sok) krém, két szelet eper, végül ismét az alaptészta. Közvetlenül a tálalás előtt az egészet megszórjuk porcukorral.

Epres, pudingos leveles tészta, kicsit közelebbről nézve

Epres, pudingos leveles tészta, kicsit közelebbről nézve

 

Egy másik eperrel készülő, azonban teljesen más karakterű receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.