Az epres, rebarbarás, gyömbéres bonbon recept hozzávalói
- Gyümölcspüréhez:
- 110 gramm eper,
- 30 gramm rebarbara,
- fél cm karika gyömbér,
- 1 teáskanál glükózszirup
- Ganache:
- 80 gramm tejcsokoládé,
- 30 gramm gyümölcspüré,
- 15 gramm habtejszín,
- 1 kiskanál balzsamecet,
- 2 teáskanál puha vaj,
- Burok:
- 170 gramm tejcsokoládé,
- céklapor,
- kakaóvaj

Epres, rebarbarás, gyömbéres bonbon, Praliné Paradicsom
Az epres, rebarbarás, gyömbéres bonbon recept elkészítése
A jó süti minden étkezés csúcsa. A legjobb, ha igazi specialistákat hallgatunk meg az ügyben, ennél a receptelőzetesnél is ez fog történni:). A folytatás a mester oldalán található, ez egy előzetes, mert nekünk nagyon tetszett!
A gyümölcspüré hozzávalóit összeturmixoljuk, majd forrásig melegítjük. Átpasszírozzuk, majd sűrűre beforraljuk. Végül lehűtjük. A kakaóvajat nagyon óvatosan felolvasztjuk.
A recept folytatásáért kattintson Praliné paradicsom oldalára!
Ha szeretne még további édességreceptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Várjuk vissza holnap is!
Jó étvágyat kívánunk!