Online Gasztronómiai Magazin

Erdei gombás kacsamellragu, teljes videórecept

Az erdei gombás kacsamellragu, teljes videórecept hozzávalói

  • 40 dkg kacsamell,
  • 8 dkg csiperkegomba,
  • 8 dkg laskagomba,
  • 8 dkg vargányagomba,
  • 2 fej hagyma,
  • 2 dl vörösbor,
  • só,
  • bors,
  • 1 teáskanál keményítő,
  • provence-i fűszer

A mai kacsa tökéletes kiegészítői a gombák lesznek, sokféle, természetesen. Nagyon remek ízkompozíció, bármikor elkészíthető, minden mellette szól. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A kacsáról levágjuk a bőrét, a zsiradékát és utána félujjnyi szeletekre vágjuk. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

A kacsamellet besózzuk, és enyhén fűszerezzük provence-i fűszerkeverékkel. Fontos hogy csak enyhén, hogy a kacsa íze ne vesszen el. Nagyon kevés olajon sütjük. Nem szúrjuk meg a húst, óvatosan megforgatjuk.

 

Erdei gombás kacsamellragu, teljes videórecept

 

[brid video="204625" player="11524" title="Erdei gombs kacsamellragu teljes viderecept"]

 

Ahogyan már megszokhatták, az előzetes, a kedvcsináló után jönnek a pontos adatok, hogy lehessen számolni is, mi mennyibe kerül. Elsőként a kacsamell, itt vannak az információk, itt pedig a gombaárak. Itt pedig a második kedvcsináló, a végeredmény képe:

Erdei gombás kacsamellragu, teljes videórecept

Erdei gombás kacsamellragu, teljes videórecept

 

Mivel a gombákat, kacsamellet kiveséztük, nézzék meg, milyen köret kerül a raguhoz:

Kelt burgonyafánkot készítünk. A burgonyát héjában főzzük meg, meghámozzuk, majd áttörjük. Hozzáadjuk a tojást, a lisztet és az élesztőt. Az élesztőt nem kell előre felfuttatni, elég belemorzsolni. Dupla méretére kelesztjük. Fánkot szaggatunk, kisütjük.

Tálalásnál a burgonyafánk mellé tesszük a kacsamellszeleteket, köré a gombamártás kerül.

Reméljük, minden információ összeállt, és el is készítik ezt a remek kacsareceptet.

 

Az erdei gombás kacsamellragu teljes szöveges receptjét itt találják.

 

Itt pedig a szokásos javaslat, nem kacsára. Többet nem mondunk, ez most egy titkos üzenet!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.