Online Gasztronómiai Magazin

Extra chilis bab

Az extra chilis bab recept hozzávalói

60 dkg konzerv vörösbab, 50 dkg bélszín, 20 dkg mirelit kukorica, 2 evőkanál chilipor, 1 fej vöröshagyma, 5 dkg paradicsompüré, só, 2 szál chilipaprika, só, olívaolaj

Extra chilis bab

Extra chilis bab

Az extra chilis bab recept elkészítése

 

Egy recept, ami klasszikus Európa és a világ ízei magyarul megoldás, hiszen szinte mindennapos vendég lett a mi konyhánkban is. Wichmann Tamás specialitásai közé tartozott, Isten nyugosztalja. Ez nem az ő receptje, de azt is nagyon szerettük. És ami még érdekesség, hogy ezt a receptet, így, tárcsán is el lehet készíteni. No persze ahhoz jó idő kell, de a konyhában is simán elkészíthető. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a vöröshagymát finomra vágjuk, és kevés olajon, üvegesre pirítjuk. Rátesszük a csíkozott marhabélszínt, a paradicsompürét, a chiliport, és állandóan keverve lepirítjuk. A bélszínhez aktuális árat itt találnak.

Felöntjük fél liter vízzel, hozzáadjuk a babot, a kukoricát és a karikára vágott chilit. Addig főzzük, míg az ételünk főzeléksűrűségű nem lesz, ami kb. 10 perc. Nagyon forrón tálaljuk.

 

Itt találnak egy másfajta chilis receptet, nézzék meg ezt is, egészen más karakter!

 

És persze szóljon a zene a konyhában, például ez, ami mindennapos vendég volt a Kazinczy utcában!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.