Online Gasztronómiai Magazin

Fasírt karalábéfőzelékkel, teljes videórecept

A fasírt karalábéfőzelékkel, teljes videórecept hozzávalói

1 csomag kapor, 10 dkg vaj, 3 evőkanál liszt, 4 dl tej, 1 dl tejszín, 2 cl ecet, só, cukor, fehérbors, 2 db zsemle, 3 db tojás, 2 fej hagyma, 3 evőkanál zsemlemorzsa, olaj, 50 dkg darált hús

Először is bekeverjük a fasírtot: a darált húshoz hozzáadjuk a kinyomkodott, áttört zsemlét, a felvert tojásokat, az apróra vágott vöröshagymát, valamint a sót, és jól összedolgozzuk.

 

Fasírt karalábéfőzelékkel, teljes videórecept

 

Egy kellemes gasztro-emlék: Balázs Klári és Korda György egyik kedvence készült el a műsorban. Remek hangulat, sok sztori és ráadásként egy kiváló étel!

Megtudjuk például, miért a fasírt Gyuri bácsi kedvence, milyen feladatkörben szerepel a legszívesebben a konyhában - és persze sok mást.

Nem utolsósorban pedig: megtanulhatják, hogyan készül ez a remek karalábéfőzelék, és persze Gyuri bácsi kedvenc fasírozottja. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon! A darált húshoz aktuális árakat itt találnak.

 

[brid video="214086" player="11524" title="Mit fzznk ma Fasrt karalbfzelkkel teljes viderecept"]

 

És ha jól is szórakoztak, meg persze a főzésre, sütésre is odafigyeltek, ilyen végeredményt kapnak Önök is. Ugye megéri?

Fasírt karalábéfőzelékkel, teljes videórecept

Fasírt karalábéfőzelékkel, teljes videórecept

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

 

A teljes szöveges receptet itt találják.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.