A Ferenc József smarnija recept hozzávalói
5 dl tej, 4 db tojás, 4 evőkanál cukor, 20 dkg búzadara, olaj, só, 1 db citrom héja, sárgabarack dzsem

Ferenc József smarnija
A Ferenc József smarnija recept elkészítése
Császármorzsa, kaiserschmarrn - igen, erről van szó. Ferenc József egyik kedvence volt, és tényleg jó:). Mi a Mit főzzünk ma? konyhájában így gondoltuk újra ezt a remek édesség receptet, nézzék meg, és készítsék is el!
Egy nagy tálba beletesszük a tejet, a búzadarát, a cukrot, a tojásokat és a sót, kicsit állni hagyjuk. Olajat hevítünk, beleöntjük a masszát, és gyakori kevergetés mellett sütjük addig, amíg darabos lesz. Mi sárgabarackdzsemmel szeretjük, de gyümölcsöntettel is nagyon finom. A sárgabarackdzsemhez aktuális árakat itt találnak.
A gyümölcsöntetet nagyon gyorsan el lehet készíteni. Cukrot karamellizálunk, beletesszük a friss vagy mirelit gyümölcsöket. Természetesen a mirelit gyümölcsöket előbb felengedjük. Egyet forr, és már kész is.
És itt van még egy gyors sütijavaslat.
Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül!
Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!
Jó étvágyat kívánunk!