Online Gasztronómiai Magazin

Fetával és paprikával töltött kacsamell

A fetával és paprikával töltött kacsamell recept hozzávalói

4 db pecsenye kacsamell, 25 dkg fetasajt, 2 db hegyes, erős paprika, 40 dkg padlizsán, só, bors, kevés provence-i fűszer

Fetával és paprikával töltött kacsamell

Fetával és paprikával töltött kacsamell

 

A fetával és paprikával töltött kacsamell recept elkészítése

 

Kacsamell, a régi idők konyhájának alapvető alapanyaga, ideje, hogy használjuk újra. Nos, rajtunk nem múlik, adtunk és adunk sok-sok kacsareceptet, mert a kacsa jó. Nagyon jó! Nézzék meg ezt a mostani receptet is, és természetesen készítsék el így!

Először levágjuk a padlizsán mindkét végét, aztán négy részre daraboljuk és megsózzuk. Ezután már csak a sütésre vár. A kacsamell bőrét beirdaljuk, majd felszúrjuk, és csinálunk rajta egy kis zsebet. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

Felkarikázzuk az erős paprikát, a fetasajtot rúd alakúra formázzuk, majd a paprikát kicsit megfonnyasztjuk, és a sajttal együtt beletesszük a kacsába.

A töltött kacsamellet elkezdjük sütni. Nem sütjük át teljesen, hagyjuk nyugodtan roséra, kellemes, puha, lesz így. Amikor kb. a sütés háromnegyed része eltelt, akkor tegyük mellé a padlizsánt.

Ennél az ételnél célszerű magasabb szélű serpenyőt használni. Provence-i fűszerrel ízesítjük még. Tálaláskor  kedvünk szerint  zöld fűszerrel díszítjük.

 

Ha megnézne még más kacsareceptet is, kattintson ide, és nézzen körül a Mit főzzünk ma? recepttárában. Válassza ki azt a receptet, amelyik a legjobban tetszik, és készítse el!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.