Online Gasztronómiai Magazin

Filézett csirkecomb kakukkfüvesen, teljes videórecept

A filézett csirkecomb kakukkfüvesen, teljes videórecept hozzávalói

4 db csirkecomb, 2 szál kakukkfű, 25 dkg körte, 3 evőkanál méz, 0,5 liter joghurt, 2 evőkanál tejföl, 5 dkg liszt, 1 kávéskanál fűszerpaprika, só, olaj

Pistivel, mint bárki mással is, előfordult már, hogy hazaesett hullafáradtan. Ez eddig egy átlagos sztori. De amitől mégsem lesz az, az azért talán meglepő. Az egész napi sütés-főzés után is neki tudott látni ennek az ételnek. Bizony!

Ez a filézett csirkecomb kakukkfüvesen, joghurtos körtesalátával recept meséje. És ahogyan a mese végén szerepelni szokott: aki nem hiszi, járjon utána! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

 

A filézett csirkecomb kakukkfüvesen, teljes videórecept elkészítése

 

[brid video="204609" player="11524" title="Filzett csirkecomb kakukkfvesen joghurtos krtesaltval teljes viderecept"]

 

Azzal kezdünk most, hogy a kicsontozott csirkecombot besózzuk. Utána bedörzsöljük a fűszersóval, a kakukkfűvel, majd 5 percig állni hagyjuk. A csirkecombhoz aktuális árat itt találnak.

Közben a körtét megmossuk, kimagozzuk, és nagyobb kockákra felvágjuk. A kockákat  meglocsoljuk mézzel. Összekeverjük a tejfölt és a joghurtot, majd hozzáadjuk a mézes körtéhez. Betesszük a hűtőbe.

Ha mindent úgy készítettek, ahogyan a videóreceptben készült, akkor bizony nem születhetett más végeredmény otthon, Önöknél sem, mint ezen a képen:

Filézett csirkecomb kakukkfüvesen, joghurtos körtesalátával, teljes videórecept

Filézett csirkecomb kakukkfüvesen, joghurtos körtesalátával, teljes videórecept

Érdemes nekilátni, tegyék is meg!

A filézett csirkecomb kakukkfüvesen, joghurtos körtesalátával teljes szöveges receptjét itt találják.

 

Egy másik remek csirkés receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.