Online Gasztronómiai Magazin

Fokhagymakrémleves mozzarellával

A fokhagymakrémleves mozzarellával recept hozzávalói

  • 40 dkg zöldfokhagyma
  • 10 dkg vaj
  • 5 dkg liszt
  • 2 dl tejszín
  • 2 dl zöldségalaplé
  • 20 dkg mozzarella
  • bors
Fokhagymakrémleves mozzarellával

Fokhagymakrémleves mozzarellával

 

A fokhagymakrémleves mozzarellával recept elkészítése

 

Előzetes megjegyzés: furán hangzik, de elsődlegesen nem azoknak ajánljuk, akik szeretik a fokhagymát. Első körben, a fokhagyma rendkívül egészséges, rendben, vannak bizonyos mellékhatásai, de például a vámpírokat garantáltan távol tartja. Másodsorban nagyon markáns ízzel találkozunk, és a megszokott húsleves után simán extrának nevezhetjük. Pedig a húsleves sem utolsó, sőt!

A nagyobb darabokra vágott fokhagymát vajon megpirítjuk, liszttel megszórjuk, alaplével és tejszínnel felengedjük, fűszerezzük. Kiforraljuk, turmixgépben pürésítjük. A fokhagymához tájékoztató árat itt találnak.

Mozzarella sajtból galuskaformát szaggatunk, a tányérba tesszük, rámerjük a forró levest. Meleg bagettet adunk hozzá.

 

Egy másfajta krémleves receptjét itt találják!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.