Online Gasztronómiai Magazin

Fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény

A fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény recept hozzávalói

20 dkg hajdina, 5 dkg sárgarépa, 5 dkg cukkini, 2 dkg póréhagyma, 2 dkg zöldborsó, 4 db tojás, só, bors, kevés vaj, petrezselyemzöld, friss fűszerkeverék

Fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény

Fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény

 

A fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény recept elkészítése

 

Zöldségek ízlésesen összeválogatva, valamint a hajdina, ami végre ismét bekerült a konyhai körforgásba. Mikróban is elkészíthető ez a recept, azaz elég könnyedén az asztalra tehetjük, hiszen elég hamar megvan. Szóval, minden egyben, nézzék meg, és készítsék is el így!

A száraz hajdinát forrásban lévő vízben kifőzzük, ehhez tesszük a zöldségeket: a cukkinit, a sütőtököt, a gombát, az újhagymát, a borsót a répát a vajon lepirított póréhagymát és a majorannát, valamint felvert tojásfehérjét. Alapanyagainkat jól összekeverjük, majd forró olajon kisütjük. A hajdinához aktuális árat itt találnak.

A kefíröntetet egy apró ötlettel tegyük még érdekesebbé: fokhagymát reszelünk hozzá, és így még ízletesebb lesz az ételünk.

 

Itt tudnak megnézni egy másik hajdinával készülő receptet, alkalomadtán készítsék el ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.