Online Gasztronómiai Magazin

Fokhagymás sertéstarja egyszerűen

A fokhagymás sertéstarja egyszerűen recept hozzávalói

60 dkg sertéstarja, só, bors, fokhagyma, 1 csomag petrezselyemzöld, 20 dkg magos kenyér, 5 dkg zöldpaprika, 1 db cukkini, 1 db padlizsán, 2 fej vöröshagyma, 4 db burgonya, 2 db paradicsom, 4 db gombafej

Fokhagymás sertéstarja egyszerűen

Fokhagymás sertéstarja egyszerűen

 

A fokhagymás sertéstarja egyszerűen recept elkészítése

 

Fokhagymás sült, a lehető legegyszerűbben, ez ennek a receptnek a célja. A jól sütött sertéstarja önmagáért beszél, könnyen, gyorsan meg is van. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A sertéstarját klopfoljuk, fűszerezzük, együtt sütjük a szeletelt fokhagymával, gerezdekre vágott burgonyával és hagymával. A sertéstarjához aktuális árat itt találnak.

Amikor megsült, a szeletelt, nagyobb darabokra vágott zöldségeket fűszerezzük, és a tarja visszamaradt zsiradékában roston sütjük. Tálaláskor a pirított magos kenyerek között tálaljuk. Itt találnak egy másik tarjareceptet!

 

Egy másik, egészen más karakterű fokhagymás receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.