Online Gasztronómiai Magazin

Fokhagymás sertéstarja pirított burgonyagombóckákkal

Hozzávalók, fokhagymás sertéstarja pirított burgonyagombóckákkal

4 x 16 dkg sertéstarja, 8 gerezd fokhagyma, 10 dkg vaj, 2 db kaliforniai paprika, 2 db  sárga kaliforniai paprika, 40 dkg gnocchi, só, bors, 12 db koktélparadicsom, 2 db hagyma

Fokhagymás sertéstarja pirított burgonyagombóckákkal

Fokhagymás sertéstarja pirított burgonyagombóckákkal

 

A fokhagymás sertéstarja pirított burgonyagombóckákkal recept elkészítése

 

Egy nagyon rövid (de nem velős) receptünket osztjuk meg most Önökkel. Elkészítéséhez elegendő egy serpenyő, tehát nem csak finom, de takarékos étel lesz a végeredmény, már ami a mosogatást illeti. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a sertéstarját fűszerezzük, vajon elősütjük. A tarjához aktuális árinformációt itt találnak. A recept lényege az, hogy most minden egy serpenyőben készül. Ezzel természetesen velejár, hogy a tarja adja a domináns ízt, de a többi hozzávalót úgy válogattuk össze, hogy tökéletesen passzoljanak hozzá.

Miután a tarját elősütöttük, hozzátesszük először a fokhagymát, majd a zöldségeket. Arra figyeljünk, hogy a zöldségeket ne süssük túl! Amikor a hús már majdnem kész, akkor pirítjuk össze a gnocchival. A képen látható a végeredmény: ügyesség, gyorsaság, remek étel!

Itt pedig még egy kép, a recept ugyanaz, de azért egy kicsit másképp készült, tudják:

Fokhagymás sertéstarja pirított burgonyagombóckákkal, ahogyan egy másik alkalommal készült a Mit főzzünk ma? konyhájában

Fokhagymás sertéstarja pirított burgonyagombóckákkal, ahogyan egy másik alkalommal készült a Mit főzzünk ma? konyhájában

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

 

Egy másik tarjás receptet itt, egy másik gnocchisat pedig itt találnak!

 

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.