Online Gasztronómiai Magazin

Fokhagymás spagetti parmezánnal

A fokhagymás spagetti parmezánnal recept hozzávalói

40 dkg spagetti, olaj, só, bors, friss bazsalikom, 30 dkg koktélparadicsom, 2 fej fokhagyma, 1 dl olívaolaj, 10 dkg reszelt parmezán, 10-15 szem olívabogyó

Fokhagymás spagetti parmezánnal

Fokhagymás spagetti parmezánnal

 

A fokhagymás spagetti parmezánnal recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, azaz különböző receptek a világ minden tájáról. Úgy elkészítve, ahogyan mi szeretjük, miközben megtartjuk az eredeti vonásokat is. Mit főzzünk ma? Kicsit másképp, ahogy szoktuk.

Az a bizonyos egy tésztafőzésnyi idő. Persze, hogy van benne átverés, nem is mondjuk azt, hogy 10 perc alatt kész van. De gyors recept, az vitathatatlan, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a felhevített olajon a nagyobb darabokra vágott fokhagymát megfuttatjuk, hozzáadjuk a paradicsomot, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal.

A sós vízben kifőzött spagettit hozzákeverjük a mártáshoz, a fele sajttal együtt. A parmezánhoz aktuális árat itt találnak.

Tűzforrón tálaljuk rászórva az olívabogyót, a parmezánt és friss bazsalikomot.

 

Egy másfajta spagettis receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.