Online Gasztronómiai Magazin

Fokhagymás tarja szalonnás polentával

A fokhagymás tarja szalonnás polentával recept hozzávalói

60 dkg tarja, 2 fej fokhagyma, durvabors, só, majoránna, 15 dkg kukoricadara, 10 dkg bacon, petrezselyem, 1 dl fehérbor, 25 dkg vaj, 3 dl tej

Fokhagymás tarja szalonnás polentával

Fokhagymás tarja szalonnás polentával

 

A fokhagymás tarja szalonnás polentával reecpt elkészítése

 

Ismét egy remek fokhagymás recept, sertéstarjából. Hozzá egy ma már nem szokványos köret készül, nézzék meg, készítsék el!

A tisztított fokhagymagerezdeket kevés vajon pirítjuk. Fehérborral felöntjük és bepároljuk. Így félretesszük, és hűlni hagyjuk.

A tarját éles késsel megszurkáljuk. A bepárolt fokhagymát beledugdossuk a zsebecskékbe. A sertéstarjához aktuális árat itt találnak.

Durvára őrölt borssal, majoránnával, sóval megszórjuk. Serpenyőben szépen megsütjük.

Tejet és 3 dl vizet egy edényben felforralunk. Hozzáadjuk a kockára vágott lepirított bacont, a kukoricadarát.

Sózzuk, és vágott petrezselyemmel megszórjuk. Folytonos kevergetés mellett készre főzzük. Tálaljuk.

 

Egy másfajta fokhagymás receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.