Online Gasztronómiai Magazin

Fűszeres húsgolyók

A fűszeres húsgolyók recept hozzávalói

20 dkg darált hús, fahéj, rozmaring, 1 db tojás, petrezselyem, só, bors, keményítő

Fűszeres húsgolyók

Fűszeres húsgolyók

 

A fűszeres húsgolyók recept elkészítése

 

Aki figyelmesen követi a Mit főzzünk ma? receptjeinek megjelenését, tudja hogy nem csak nagy lélegzetű recepteket adunk, hanem kis apróságokat is. Nos, adunk is egy nem túl  drága hozzávalóval készülő apróságot. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el önök is így!

Azzal kezdünk, hogy a darált húst, a fahéjat, a rozmaringot a tojással elkeverjük. Kevés keményítővel és sóval meghintjük. Borsozzuk, utána pedig kevés, de forró olajon kisütjük a kis golyókat. A darált húshoz aktuális árakat itt találnak.

A mártáshoz a chilit, az apróra vágott petrezselymet 2 dl ketchuppal és 1 teáskanál mézzel, valamint a szójaszósszal összekeverjük. A húsgolyókat ezzel a mártással tálaljuk. Egyszerűen, könnyedén készülő remek, próbálják ki!

 

Ha megnézne egy másfajta húsgolyó receptet, kattintson ide, és meg is érkezett!

 

Egy másik falatkareceptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.