Online Gasztronómiai Magazin

Fűszeres kacsamáj narancsos karottán

A fűszeres kacsamáj narancsos karottán recept hozzávalói

2 db narancs, 40 dkg karotta, 40 dkg kacsamáj, majoranna, só, bors, 15 dkg vöröshagyma, 1 dl vörösbor, 2 evőkanál méz, 1 dl olívaolaj, 5 dkg hideg vaj, 1 db paprika, 1 db paradicsom

Fűszeres kacsamáj narancsos karottán

Fűszeres kacsamáj narancsos karottán

 

A fűszeres kacsamáj narancsos karottán recept elkészítése

 

A gyümölcsöt most a kacsamájjal párosítjuk, és a narancs mellett előkerül a méz is. Izgalmas, remek étel lesz belőle, nézzék meg, készítsék is el így!

A narancsokat kifilézzük. A karottát egészben feltesszük főni. A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, a darabolt kacsamájat, sót, borsot. Vörösborral felengedjük, hideg vajjal sűrítjük.

Tálaláskor a karottát mézzel ízesítjük, ráhelyezzük a narancsfiléket, a kacsamájhoz is keverünk narancsfilét, és így tálaljuk. A kacsamájhoz aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.