Online Gasztronómiai Magazin

Gombás bélszíncsíkok

A gombás bélszíncsíkok recept hozzávalói

60 dkg bélszín, só, bors, 10 dkg vargánya, 3 evőkanál mustár, 30 dkg burgonyafánk, 4 dl tejszín

Gombás bélszíncsíkok

Gombás bélszíncsíkok

 

A gombás bélszíncsíkok recept elkészítése

 

Különleges alkalom, különleges recept, ez így dukál. Ha valaki persze nagyon jól áll, nem szükséges extra alkalom ahhoz, hogy a bélszínhez nyúljon. Ez itt és most egy erdei gombás verzió, nézzék meg, készítsék is el!

A bélszínt két-három nappal a felhasználás előtt be kell pácolni. Egy tippet a páchoz itt találnak. A húsból ezután hosszú csíkokat vágunk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd megsütjük. Ha bizonytalanok lennének a bélszín elkészítésével kapcsolatban, kattintsanak ide, és nézzék meg részletes videón, hogyan készül.

A bélszínt mindig hirtelen sütéssel, minden oldalán médiumra, közepesre sütjük. A bélszínhez aktuális árat itt találnak.

A vargányát négy részre vágjuk, arra ügyeljünk, hogy felismerhető legyen. Olíván lehúzzuk, hozzáadjuk a mustárt, majd jöhet hozzá a tejszín. Megsózzuk. Egyszerű burgonyafánkkal tálaljuk.

 

Itt egy másik vargányás receptet találnak, burgonyalepénnyel, nem burgonyafánkkal, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.