Online Gasztronómiai Magazin

Gombás kacsamell tarhonyával

A gombás kacsamell tarhonyával recept hozzávalói

40 dkg kacsamell, 20 dkg tarhonya, 10 dkg erdei gomba, só, bors, fokhagyma, áfonyalekvár, 1 db narancs, 5 dkg vaj, 5 dkg sárgarépa, 5 dkg cukkini

Gombás kacsamell tarhonyával

Gombás kacsamell tarhonyával

 

A gombás kacsamell tarhonyával recept elkészítése

 

Egy nagyszerű alapanyaghoz egy egyszerű, gyorsan, könnyen elkészíthető recept. Bevalljuk, gyengénk a tarhonya, nagyon szeretjük, és az is nagyon fontos, hogy a kacsához remekül passzolnak a gyümölcsök. Nos, odafigyeltünk mindenre, nézzék meg, készítsék el így a kacsát!

A tarhonyát előre lepirítjuk, mennyiségének megfelelően feleannyi vízzel felöntjük, a tésztafőzésnek megfelelően. A tarhonyához közben hozzátesszük a zöldségeket és a gombát, összefőzzük.

A kacsamellet szokás szerint beirdaljuk, majd megfűszerezés után megsütjük. A narancsfilét az áfonyalekvárral összekeverjük, és a kacsa mellé tálaljuk. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

 

Egy másfajta kacsamell receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.