Online Gasztronómiai Magazin

Gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán

A gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán recept hozzávalói

80 dkg csirkemellfilé, 20 dkg vöröshagyma, 10 dkg gépsonka, 10 dkg vaj, 10 dkg champignon gomba, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 db sárgarépa, 1 db cukkini, só, bors, szójaszósz, 2 db paradicsom, 1 evőkanál cukor, 1 kg üvegtészta

Gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán

Gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán

 

A gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, most csirke wokban, naná. Különleges, nem megszokott fűszereket használunk, ráadásul gyorsan el is készül. A wok használata lényegesen leegyszerűsíti a konyhai folyamatokat, praktikus ügy. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így ezt a receptet otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a csíkokra vágott csirkemellfilét a fűszerekkel lemarinírozzuk. Ezzel fogjuk megadni az alapízt, nagyon fontos mozzanat, valamint egy picit meg is puhítjuk a csirkemellfilét. A vöröshagymát félkarikára vágjuk a zöldségekkel egyetemben, a gépsonkát viszont csíkokra.

A csirkemellhez aktuális árat itt találnak!

Mindezek után a forró wokban lepirítjuk az üvegtésztát. Ha ez megvan, egy tányérra helyezzük.

Az üres wokban először lekaramellizáljuk a cukrot, utána hozzáadjuk a csirkemellcsíkokat. Jöhetnek a fűszerek, majd folyamatosan, párolási sorrendben a zöldségek. A sárgarépát tesszük bele először, majd jöhet a szójaszósz. A legvégén kerül bele a cukkini, előtte a gomba.

A tányérba már előkészített, pirított üvegtésztán tálaljuk. Tényleg ennyire gyors, fűszeres, érdekes, feltétlenül próbálják ki!

 

Egy más karakterű csirkés receptet itt találnak.

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.