Online Gasztronómiai Magazin

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

A gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal recept hozzávalói

60 dkg sertésborda, 1 fej hagyma, 2 db zöldpaprika, 10 dkg póréhagyma, 10 dkg gomba, 1 kiskanál szódabikarbóna, 2 dl olaj, 4 db héjában főtt burgonya, 15 dkg majonéz, 5 dkg ketchup, 2 cl brandy

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

 

A gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal recept elkészítése

 

Fasírt, vagdalt, sok-sok variációban. Egy rendszeres Mit főzzünk ma?-olvasó tudja, hogy mindezt megtalálja nálunk. Itt egy újabb tipp, persze, hogy egy kicsit másképp készül. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a sertéshúst késsel durvára összevágjuk. A húshoz aktuális árat itt találnak.

Hozzáadjuk a finomra vágott póréhagymát, zöldpaprikát, gombát, utána sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a szódabikarbónát, és a hűtőszekrényben kb. egy órát pihentetjük. Legalább ennyi időt feltétlenül szánjanak rá!

Lepény alakúra formázzuk, a karikára vágott főtt burgonyával, hagymakarikával szép lassan megsütjük.

Közben készítünk egy egyszerű koktélszószt is. Nem kell megijedni, roppant egyszerű lesz: a majonézhez ketchupot és brandyt keverünk. Ennyi az egész, viszont ismét kaptunk egy új ízt. Próbálják ki bátran! Gyorsan elkészíthető kiegészítője lesz ennek az ételnek!

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal, kicsit másképp nézve

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal, kicsit másképp nézve

 

Egy másik vagdaltreceptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.