Online Gasztronómiai Magazin

Görög quiche

A görög quiche recept hozzávalói

kész leveles tészta, 3 db egész tojás, 30 dkg tejföl, 20-30 dkg feta sajt, 1 marék koktélparadicsom, 1 fej lilahagyma, 1 marék olajbogyó, őrölt fekete bors, oregánó

Görög quiche

Görög quiche

 

A görög quiche recept elkészítése

 

Mai vendégreceptünk egy mediterrán hangulatú, sütős étel, próbálják ki! Apró változások vannak benne a mi konyhánkhoz képest, de tudjuk jól, a konyhában egy apróság is rengeteget számít.

A fodros szélű jénait (vagy sima tortaformát, tepsit, ami akad), kikenjük margarinnal. Belefektetjük a leveles tésztát.

A széleit levágjuk, kibéleljük az üres részeket. Ha sütőpapírral együtt árulják a tésztát, akkor azzal együtt tesszük a sütőedénybe, margarinozni nem kell.

Apróra vágjuk a lilahagymát, felkockázzuk a fetasajtot, félbevágjuk a koktélparadicsomokat.

A recept folytatását A házisárkány főz oldalon olvashatják!

 

Egy másik különlegességet itt találnak!

 

Ha válogatnának húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.