Online Gasztronómiai Magazin

Grill karaj rétessel, teljes videórecept

A grill karaj rétessel, teljes videórecept hozzávalói

2 fej hagyma, 1 evőkanál vaj, só, köménymag, 2 csomag vajastészta, 2 db tojás, 1 kg sertéskaraj, 3 g zsálya, 1 evőkanál paradicsompüré, 1 evőkanál liszt, 3 gerezd fokhagyma, 1 kg fehér káposzta

A köretre helyeztük a hangsúlyt, köményes-káposztás rétest készítenek a fiúk a Mit főzzünk ma? konyhájában. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak.

Természetesen a hús sütésébe is belecsempésztek 1-2 jó ötletet, nézzék csak:

 

Grill karaj rétessel, teljes videórecept

 

[brid video="214594" player="11524" title="Mit fzznk ma Grill karaj rtessel teljes viderecept"]

 

Mindig elmondjuk, célszerű tabletet vinni a konyhába a sütés-főzéshez, így semmi sem maradhat ki, semmi sem sülhet el rosszul. És ez lesz a végeredmény:

Grill karaj rétessel, teljes videórecept

Grill karaj rétessel, teljes videórecept

A teljes szöveges receptet itt találják.

 

Egy másfajta karajreceptet pedig itt, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.