Online Gasztronómiai Magazin

Grill szűzpecsenye kecskesajttal, paradicsommal

A grill szűzpecsenye kecskesajttal, paradicsommal recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 15 dkg kecskesajt, 2 db paradicsom, 40 dkg burgonya, 1 db tojás, 1 evőkanál keményítő, 1 köteg petrezselyem

Grill szűzpecsenye kecskesajttal, paradicsommal

Grill szűzpecsenye kecskesajttal, paradicsommal

 

A grill szűzpecsenye kecskesajttal, paradicsommal recept elkészítése

 

Spéci elkészítési mód, eredménye egy látványos étel lesz. A titkot persze itt még nem fedjük fel. Nézzék meg a receptet, és persze készítsék is el így otthon!

Azzal kezdjük most, hogy a burgonyát leforrázzuk, majd a nagylyukú sajtreszelőn lereszeljük. Adunk hozzá vágott petrezselymet, sót, tojást, valamint keményítőt.

Az így kapott burgonyamasszát serpenyőben kevés zsiradékon kisütjük. Ezzel el is készítettük a tócsnit, amit a szűzhöz adunk majd köretként - kicsit másképpen persze, tessék figyelni!

Mindezek után a sertésszüzeket vastag szeletekre vágjuk úgy, hogy kiütve akkora szeletek legyenek, mint amekkorák a tócsnik. Ez itt és most nagyon fontos! Serpenyőben a pecsenye mindkét oldalát megsütjük, azonban még nem sütjük át teljesen.

A sertésszűzhöz aktuális árat itt találnak.

Amint ezzel megvagyunk, a húsok tetejére szeletelt paradicsomot teszünk, a kecskesajtot pedig a paradicsomra. A sorrend tehát: alul a tócsni, rajta a hús, azon a paradicsom és a kecskesajt. Sütőben készre sütjük, és már tálalhatjuk is. Készítsék el így feltétlenül!

 

Egy másfajta sajtos receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.