Online Gasztronómiai Magazin

Grill zöldséges borjúvagdalt

A grill zöldséges borjúvagdalt recept hozzávalói

60 dkg darált borjúhús, 1 db hagyma, 4 db tojás, só, bors, majoranna, petrezselyem, 5 dkg vaj, 4 db áztatott zsemle

Grill zöldséges borjúvagdalt

Grill zöldséges borjúvagdalt

 

A grill zöldséges borjúvagdalt recept elkészítése

 

Ezúttal az egy kicsit másképp technológiát vesszük elő. Maga a fasírtrecept, az elkészítés módja alapvetően a szokásos alapokra épül, de, ha már egy kicsit másképp, lesz benne nem megszokott elem is. Garantáljuk a sikert. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

Ennél a fasírtnál is fontos, amit korábban már említettem: a vöröshagymát tényleg apróra vágjuk. Amint ezzel megvagyunk, pirítsuk le, aztán tegyük a darált húshoz, majd jöhetnek a fűszerek. Az ízesítés mindig egyéni dolog, a majorannát azonban én nagyon ajánlom, mert rettentő sokat alakít a fasírt ízén. Állítsuk össze a vagdaltat: tegyük a húshoz a jól kinyomott, áztatott zsemléket, adjunk hozzá még fűszereket, a petrezselyemzöldet és a tojásokat. A darált húshoz aktuális árat itt találnak.

Így együtt teljesen szokványosan keverjük össze. Ha túl lágy lenne a masszánk, tehetünk hozzá zsemlemorzsát. Sütéskor lassan, ellenben határozottan süssük. Attól függ, milyen formában készítjük el: lehet húspogácsa vagy rúd. Amíg sül a vagdalt, elkészíthetjük a grill zöldségeket, és a burgonyapürét.

 

Ha kedvet kapott a fasírthoz, de érdekelné egy másik módozat is, nem probléma, itt a tipp.

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha találták egy jó kis receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.