Hozzávalók, grillezett csirkemell sörös-mézes pácban
- 4 db csirkemell,
- 2 evőkanál méz,
- 2 dl sör (világos),
- 1 dl olaj,
- só,
- bors

Grillezett csirkemell sörös-mézes pácban
Receptajánlatunk egy nagyon finom, grillezett csirkemell sörös-mézes pácban. Természetesen némi ügyességgel a konyhában is lehet grillezni, tehát nem csak nyáron vehetik elő ezt a receptet:).
A grillezett csirkemell sörös-mézes pácban recept elkészítése
Először elkészítjük a sörös-mézes pácot: A mézet kanalazzuk keverőedénybe, kevergetve öntsük hozzá a sört, az olajat, majd sózzuk, borsozzuk meg. Az így elkészített pácba máris beletehetjük a csirkemellfiléket. A csirkemellfiléhez aktuális árat itt találnak.
Fedjük le fóliával, és egy éjszakára tegyük a hűtőbe pácolódni. Fontos hogy egy éjszakát pácolódjon, mert vastag a csirkemell, és akkor finom, ha a belsejét is átjárják az ízek. Nem árt, ha közben megforgatjuk a páclében a húsdarabokat.
Másnap vegyük ki a pácléből a húst, és a forró grillen, lassan süssük készre. Grillezett zöldségekkel tálaljuk.
Ha szívesen megnézne még néhány csirkés receptet, akkor kattintson ide!
Jó étvágyat kívánunk!
Kőrösi-Fehér Anett