Online Gasztronómiai Magazin

Grillezett csirkemell

A grillezett csirkemell recept hozzávalói

4 db nagyobb csirkemell filé, só, frissen őrölt bors, 4 kiskanál méz, 5 dl világos sör, 1 dl olívaolaj

A körethez:

4 adag grillen sült csemegekukorica

Grillezett csirkemell

Grillezett csirkemell

 

A grillezett csirkemell elkészítése

 

Sütés következik, no meg egy kis sör. Hogy ebből pontosan mi is sül ki? Nézzék meg, és megtetszik, készítsék is el!

A csirkemell filéket sóval, borssal megszórjuk, majd bekenjük a mézzel, mélyfalú tálba tesszük. Meglocsoljuk a világos sörrel, az olívaolajjal, és megforgatjuk benne a húsdarabokat. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Ezután fóliával lefedjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük pácolódni. Fontos, hogy egy éjszakát pácolódjon, mert vastag a csirkemell, és akkor finom, ha a belsejét is átjárják az ízek. Néha nem árt, ha időközben megforgatjuk a páclében a húsdarabokat.

Másnap a pácléből kivesszük a csirkemelleket, kicsit lecsepegtetjük, és a forró grillen minden oldalukat lassan pirosra sütjük. Ha elkészültek, forrón, a grillezett csemegekukoricával tálaljuk.

 

Itt találnak egy másik variációt csirkemellre, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha találták egy jó kis receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.