Online Gasztronómiai Magazin

Gurulós málna sajtkrémmel

A gurulós málna sajtkrémmel recept elkészítése

50 dkg cremor krémsajt, 1 db citrom, 50 dkg málna, 10 dkg porcukor, 5 dkg mogyoró krokant, borsmenta

Gurulós málna sajtkrémmel

Gurulós málna sajtkrémmel

 

A gurulós málna sajtkrémmel recept elkészítése

 

Van úgy, hogy szűkszavú receptet adunk. Egyetlen oka van: tényleg ennyire egyszerű az adott recept elkészítése. Ez jó hír, főleg, ha édességről van szó. Rendben, ha gyorsfagyasztott málnát kell használni, kalkuláljanak időt a felengedésre:).

A málna felét pürésítjük a krémsajttal, a citrom levével, valamint porcukorral. Használhatnak gyorsfagyasztott málnát is (szezonon kívül másképp nem is megy), ehhez aktuális árat itt találnak.

Pohárba töltjük, tetejét bőven meghintjük a málna másik felével, porcukrozzuk, és mogyoró krokanttal tálaljuk.

És, ahogyan a képen is látható, van ám ennek a receptnek egy párja is, méghozzá itt, nézzék meg ezt is! A Mit főzzünk ma? műsorában egyidejűleg készült ez a két süti, tehát bizonyítottan gyorsan megvannak. Próbálják ki!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.