Online Gasztronómiai Magazin

Gyümölcsök palacsintabundában

A gyümölcsök palacsintabundában recept hozzávalói

2 db tojás, só, 1 evőkanál cukor, 2,5 dl tej, 2,5 dl szóda, 40 dkg liszt, olaj, 20 dkg alma, 20 dkg banán

Gyümölcsök palacsintabundában

Gyümölcsök palacsintabundában

A gyümölcsök palacsintabundában recept elkészítése

 

A jelszó a szokásos, palacsinta ezerféleképpen. Nyilván nem egy recepten belül, ez most a gyümölcsös verzió, de megint kicsit másképp! Nézzék meg, és készítsék el így most a palacsintát!

Elkészítjük a palacsintatésztát. A tojást kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a sót, 1 evőkanál olajat, a tejet, a szódát és a lisztet. Szép simára keverjük. Sűrű palacsintatésztát kell, hogy kapjunk. A palacsinta alapreceptjét egyébként itt találják.

A gyümölcsöket megtisztítjuk és felszeleteljük. Beletesszük a palacsintatésztába. Olajat melegítünk. Egyenként a gyümölcsszeleteket kisütjük a forró olajban. A gyümölcsök közül a banán aktuális árát itt találják.

Tálalásnál megszórjuk porcukorral, de vaníliás cukorral elkevert porcukorban meg is forgathatjuk.

 

Még több palacsintareceptért kattintson ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válasszon egy receptet, és persze készítse is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.