Online Gasztronómiai Magazin

Gyümölcsös linzerkosarak

A gyümölcsös linzerkosarak recept hozzávalói

1 adag linzertészta, 1 csomag zselatin, 20 dkg gyümölcs, 10 dkg gyümölcslekvár

Gyümölcsös linzerkosarak

Gyümölcsös linzerkosarak

 

A gyümölcsös linzerkosarak recept elkészítése

 

Most egy igazán mutatós süti következik, linzertésztából. Nagyon egyszerűen készül, tehát akár hétköznap is bevethető, hogy megaranyozza az estét. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a kosárformákat kikenjük vajjal. Beletesszük a linzertésztát, és megsütjük.

A linzerkosarakat hagyjuk kihűlni. Beletesszük a gyümölcsöket, olyan lekvárral kenjük meg, amilyen gyümölcsöt a tetejére teszünk. Ráhelyezzük a gyümölcsöket, és zselatinnal leöntjük. Nagyon mutatós, nagyon egyszerű és nagyon finom is. Gyümölcsökhöz aktuális árakat itt találnak.

A kosarakat megtölthetjük még pudinggal, vagy krémmel – ez a része szabadon választott!

 

Egy másfajta gyümölcsös receptet itt tudnak megnézni, készítsék el majd ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.