A gyümölcsös palacsinta recept hozzávalói
- eper,
- 10 dkg cukor,
- narancs,
- kivi,
- 5 dkg mandula,
- szőlő,
- mogyoró,
- étcsokoládé

Gyümölcsös palacsinta
A gyümölcsös palacsinta elkészítése
Palacsinta sokféleképpen, a mai verzió alapvetően gyümölcsös. Persze a gyümölcsökhöz adhatunk még plusz ízt, megtesszük. Mi más lenne ez, mint csoki, és persze mogyoró:).
A cukrot karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket. Először a szőlőt, a kifilézett narancsot és az epret. Összepároljuk.
A palacsinta alapreceptjét itt találják.
Az eperhez aktuális árat itt találnak.
A végén kerül hozzá a mogyorós krokant. Mogyorós krokant, vagyis nem más, mint csokoládéba forgatott mogyoró. A palacsintába töltve tálaljuk, ízlés szerint díszítjük.
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!
Ha szeretne még tovább nézelődni különböző édességreceptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Nézzen körül, válogasson, és jöjjön vissza holnap is. Várjuk szeretettel!
Jó étvágyat kívánunk!