Online Gasztronómiai Magazin

Harcsa gyöngyhagymával és gombával

A harcsa gyöngyhagymával és gombával recept hozzávalói

50 dkg harcsa, 15 dkg gyöngyhagyma, 15 dkg csiperkegomba, 2,5 dl tejszín, só, 1 köteg kapor, 1 piros kaliforniai paprika, 1 cukkini, fél póréhagyma, 1 db sárgarépa, 1 db zöldpaprika, 50 dkg tagliatelle

Harcsa gyöngyhagymával és gombával

Harcsa gyöngyhagymával és gombával

 

A harcsa gyöngyhagymával és gombával recept elkészítése

 

Hal, ismét egy kicsit másképpen. Serpenyős recept, gyorsan elkészül, és ahogy a címben is jeleztük, a gomba és a gyöngyhagyma egészíti ki. Aki rendszeres látogatója a Mit főzzünk ma? recepttárának, tudja, hogy szeretjük a halat, és adunk is változatosabbnál változatosabb recepteket hozzá. Nézzék meg ezt a receptet is, és próbálják ki!

A harcsát kockára vágjuk. Serpenyőben lepirítjuk, sózzuk. Egy másik serpenyőben a gyöngyhagymát is kicsit lepirítjuk, rádobjuk a cikkekre vágott gombát. Sózzuk. Felöntjük tejszínnel.

Harcsa gyöngyhagymával és gombával, harcsadarabok a serpenyőben

Harcsa gyöngyhagymával és gombával, harcsadarabok a serpenyőben

Hozzáadjuk a pirított harcsakockát. Kicsit összeforraljuk, és félretesszük. Vékony csíkokra vágjuk a zöldségeket. Kevés olíván lepirítjuk. Megsózzuk. A harcsához aktuális árat itt találnak!

Harcsa gyöngyhagymával és gombával 2

Harcsa gyöngyhagymával és gombával 2

A harcsás ragunkat a kifőtt tagliatellére tálaljuk, és megszórjuk a tetejét a pirított zöldségekkel.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

 

Egy más karakterű harcsás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És ha már ajánlunk, nézzék meg levesreceptjeinket is, itt.

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.