Online Gasztronómiai Magazin

Harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával

A harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával recept hozzávalói

70 dkg harcsafilé, 15 dkg koktélparadicsom, 15 dkg póréhagyma, 15 dkg cukkini, só, bors, 1 db citrom, 20 dkg vaj, 1 csomag petrezselyemzöld, 40 dkg masnitészta

Harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával

Harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával

 

A harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával recept elkészítése

 

Meg is érkezett a megszokott haltipp, ezúttal harcsára gondoltunk. A citrom jellemzően jó kísérője a halaknak, de most a citromhoz is adunk egy kis többletet. Reméljük, tetszeni fog, böngésszék végig a receptet, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a harcsafiléből 3 x 3 cm vastag, határozott kockákat vágunk. Ízesítjük sóval, borssal, 1 citrom levével, petrezselyemzölddel. A masnitésztát bő forró sós vízben kifőzzük.

A harcsafilé kockákat a koktélparadicsommal, a karikára vágott póréhagymával és a cukkinivel nyársra fűzzük. A vaj felén megsütjük. A harcsához aktuális árat itt találnak.

Kivesszük, zsiradékán a citrom héját, a petrezselyemzöld másik felét megpirítjuk, hozzáadjuk a vaj másik felét, és összeforraljuk vele. Ezt a citromos vajat tálaláskor a harcsanyársra öntjük, a kifőtt masnitésztával tálaljuk.

 

Egy más karakterű harcsareceptet itt találnak. Ha másfajta halreceptekre is kíváncsiak, itt tudnak böngészni!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.