Online Gasztronómiai Magazin

Harcsapaprikás túrós csuszával, előzetes

A harcsapaprikás túrós csuszával, előzetes videórecept hozzávalói

1 kg harcsa, 2 db hagyma, 2 db paprika, 2 db paradicsom, 8 dl tejföl, 20 dkg túró, 1 kg csuszatészta, 15 dkg szalonna, 3 evőkanál liszt, só, fűszerpaprika

 

 

Harcsapaprikás túrós csuszával, előzetes

 

Egy igazi magyar klasszikus recept a mostani, természetesen részletes videóval. Minden apróság végigkísérhető, könnyű és vidám lesz így a főzés! Nézzék meg, és főzzük ki együtt!

Azzal kezdünk, hogy a finomra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk. Ha ez megvan, rádobjuk az apróra vágott paprikát és paradicsomot, és a tűzhelyről félrehúzva feloldjuk benne a fűszerpaprikát.

Harcsapaprikás túrós csuszával

Harcsapaprikás túrós csuszával

Mindezek után beletesszük a 2 x 2 cm-es kockákra vágott halat, megsózzuk, és erős tűzön, kevés folyadék pótlásával megpároljuk benne.

 

Ez a recept elkészíthető afrikai harcsából is, aktuális árat hozzá itt találnak.

 

A teljes szöveges receptet itt találják.

 

A teljes videóreceptet itt találják.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.