Online Gasztronómiai Magazin

Hátszín, most zöldborsópürével, teljes videórecept

A hátszín, most zöldborsópürével, teljes videórecept hozzávalói

60 dkg hátszín, 2 evőkanál mustár, bors, só, 50 dkg zöldborsó, 40 dkg burgonya, olaj

Itt tudják kinyitni a teljes szöveges receptet, de némi ügyességgel persze a videó alapján is el lehet készíteni ezt a nagyszerű hátszínreceptet!

A hátszín sütésekor természetesen figyelni kell. Kényes húsfajta, könnyen mellé lehet lőni vele, mi azonban itt részletesen ismertetjük a konyhatechnológiát. Ráadásul ismerünk jónéhány embert, akik a bélszínnél is jobban szeretik. Talán nem véletlenül. A zöldborsópüré pedig...

Elég a beszédből, íme a recept! Ami pedig a videó hasznát illeti: ha megakadnak, nincs pánik, nincs probléma. Visszatérnek a kiindulópontra, és minden tökéletes lesz!

 

Hátszín, most zöldborsópürével, teljes videórecept

 

 

Nagyon bízunk benne, hogy megtetszett a recept, azért gyorsan adunk még egy kedvcsináló képet:). A hátszínhez aktuális árat itt találnak.

Hátszín, most zöldborsópürével, teljes videórecept

Hátszín, most zöldborsópürével, teljes videórecept

 

Szokásos ajánlóink következnek, első körben egy saláta, amit akár köretként is lehet használni, itt!

 

Ha pedig szeretnének egy jó édességet, azt megtalálják itt!

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.