Online Gasztronómiai Magazin

Hátszíncsíkok málnaecetes zöldsalátán

A hátszíncsíkok málnaecetes zöldsalátán recept hozzávalói

60 dkg hátszín, olívaolaj, só, bors, petrezselyemzöld, jégsaláta, fejessaláta, lollo rosso, málnaecet, 1 db zsemle

Hátszíncsíkok málnaecetes zöldsalátán

Hátszíncsíkok málnaecetes zöldsalátán

 

A hátszíncsíkok málnaecetes zöldsalátán recept elkészítése

 

Van, aki a bélszínre esküszik, van, aki a hátszínre. Nehéz kérdésnek tűnik, de nem az. Nem vagyunk egyformák, megoldás tehát, hogy tegyünk kinek-kinek ízlésére. Most a hátszínesek vannak soron.

A hátszínt csíkokra vágjuk, majd forró serpenyőben a szokott módon megsütjük. Ügyeljünk arra, hogy ne keményedjen meg! A hátszín aktuális árához kattintsanak ide.

Közben elkészítjük a zöldsalátákat: a tálban széttépjük őket nagyobb darabokra, majd olívaolajjal, málnaecettel beízesítjük, összekeverjük, és már tálaljuk is a tányérra.

Ízlésesen elhelyezzük a zöldsalátaágyon a sült hátszíncsíkokat, valamint
a kis kockára vágott, külön pirított zsemlekockákat. Petrezselyemzölddel díszítjük.

 

A hátszín mindig különleges étel az asztalon, de ha esetleg nem salátával ennék, itt egy másik variáció!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.