Online Gasztronómiai Magazin

Hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal

A hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal recept hozzávalói

80 dkg hátszínszelet, só, bors (többféle), 5 dkg medvehagyma, 10 dkg vaj, 1 csomó petrezselyemzöld, 1 db jégsaláta, 1 fejes saláta, 2 db zöldpaprika, 4 db paradicsom, 1 csomó újhagyma, 2 db lilahagyma, 10 dkg kígyóuborka, 4 db koktélparadicsom

A fűszervajhoz:

medvehagyma, vaj, petrezselyemzöld, só, bors

A dresszinghez:

olívaolaj, magos mustár, 2 db grapefruit, petrezselyemzöld

Hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal

Hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal

 

A hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal recept elkészítése

 

Vannak, akik a jól elkészített hátszínt jobban szeretik, mint a bélszínt. Nekik is kedvezünk ezzel a gyors recepttel, és persze azoknak is, akik most ismerkednek a marha egyik legnemesebb részével. Nézzék meg, és készítsék is el így!

Az érlelt hátszínszeletet forró serpenyőben megsütjük, előtte már elkészítettük a fűszervajat. Azaz: összekevertük a vajat, a medvehagymát, a petrezselyemzöldet, a sót és a borsot. A hátszínhez aktuális árat itt találnak.

Ez kerül tálaláskor a forró hátszín tetejére. Roppanós salátaköretet készítünk, amelynek a különlegessége az olívaolaj és a kifilézett grapefruit lesz.

 

Egy másik salátát is megnézne? Itt ajánlunk még egyet!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.