Online Gasztronómiai Magazin

Illatos krumplisaláta

Az illatos krumplisaláta recept hozzávalói

50 dkg krumpli, fél db zeller, 1 fej lilahagyma, 1 db piros héjú alma, ecet, só, cukor, víz, koriander

Illatos krumplisaláta

Illatos krumplisaláta

 

Az illatos krumplisaláta recept elkészítése

 

A mai vendégrecept a saláták világába kalauzol minket, jelesül krumplisaláta készül, kicsit másképp, persze, ahogyan azt már megszokhatták. Nézzék meg, próbálják ki, mi a magunk részéről ajánljuk!

Héjában megfőzzük a krumplit, és meghámozva egy külön lábosban a zellert. Ha kihűltek, akkor vékonyan felcikkezzük a zellert, illetve héjátlanítás után felkarikázzuk a krumplit. A burgonyához aktuális árat itt találnak.

Szintén vékony karikákra vágjuk a lilahagymát, és vékony cikkekre az almát, amit most kivételesen nem hámozunk meg.

Amennyiben szeretnék folytatni az illatos krumplisaláta elkészítését, kattintsanak ide: A házisárkány főz.

 

Egy más karakterű saláta receptjét itt találják!

 

Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

És ha már burgonya: nem mindegy, melyik burgonyafajtát milyen célra használjuk:). Szép lassan hozzá lehet majd jutni a különböző fajtákhoz, addig is egy kis ízelítő, mit kell keresni. Ehhez az ételhez például ezt, itt pedig egy részletesebb választék.Comments are closed.