Online Gasztronómiai Magazin

Joghurtos erdei gyümölcskosárkák

A joghurtos erdei gyümölcskosárkák recept hozzávalói

12 db gyümölcskosárka omlós tésztából, 5 dkg porcukor, 10 dkg ribizli, 10 dkg áfonya, 2 dl tejszín, 1 dl joghurt, 5 dkg szeder, tejszínhab, 5 dkg eper

Joghurtos erdei gyümölcskosárkák

Joghurtos erdei gyümölcskosárkák

 

A joghurtos erdei gyümölcskosárkák recept elkészítése

 

A cél most az volt, hogy gyorsan és egyszerűen készítsünk egy gyümölcsös desszertet. Használhatnak friss, vagy fagyasztott gyümölcsöt hozzá. És tényleg gyorsan megvan!

Ennek a desszertnek lényege a gyümölcs, és teljesen őszinték vagyunk: elrontani nem lehet:).

A joghurtot összekeverjük a keményre vert tejszínhabbal, majd hozzáadjuk a gyümölcsök felét. Az erdei gyümölcsök aktuális árához kattintsanak ide.

Porcukrozzuk, betöltjük a tésztakosarakba, és megszórjuk a maradék gyümölcsökkel.

Könnyed hangulatú, és igazán könnyedén elkészíthető két desszert, ráadásul mindkettő igazi csábítás!

 

A másik recepthez kattintson ide!

 

Itt pedig egy másik édességet találnak, nézzenek rá!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.