Online Gasztronómiai Magazin

Joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal

A joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal recept hozzávalói

60 dkg tengeri halfilé, 4 dl joghurt, 20 dkg sajt, bazsalikom, 1 db paprika, 1 db paradicsom, 1 db kígyóuborka, jégsaláta, madársaláta, balzsamecet, só, bors, rózsabors

Joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal

Joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal

 

A joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal recept elkészítése

 

Alaszkai tőkehalfilét javaslunk ehhez az ételhez. Persze megint kicsit másképp készül, ahogy azt a Mit főzzünk ma? kedves Olvasói már megszokhatták!

A halat fűszerezzük, serpenyőben elősütjük. Rátesszük egy tányérra, a joghurtot ráöntjük. Sajtot reszelünk a tetejére, és betesszük a sütőbe. A tengeri halfiléhez aktuális árat itt találnak.

Amíg a sajt rápirul a halra elkészítjük a salátát, amihez a zöldségeket felaprítjuk, összekeverjük, majd balzsamecettel felöntjük.

Ennyire gyorsan el lehet készíteni!

 

Itt találnak egy másfajta, de szintén hallal készülő receptet!

 

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.