Online Gasztronómiai Magazin

Kacsamáj gombás hagymamártásban

A kacsamáj gombás hagymamártásban recept hozzávalói

70 dkg kacsamáj, 20 dkg gomba, 45 dkg újhagyma, 1 dl vörösbor, majoranna, 40 dkg burgonya, 1 csomag petrezselyem, 3 gerezd fokhagyma, 1 dl tejföl, só, bors, 2 dl barnamártás

Kacsamáj gombás hagymamártásban

Kacsamáj gombás hagymamártásban

 

A kacsamáj gombás hagymamártásban recept elkészítése

 

Kacsamáj, persze, hogy egy kicsit másképp, ezt minden Mit főzzünk ma?-olvasó tudja. Egy jó kis mártással készülünk ma, nézzék meg, hogyan készítettük, és készítsék el Önök is így!

Először sós vízben megfőzzük a burgonyát. A kacsamájat előfőzzük, lehűtjük.

A kacsamájhoz aktuális árat itt találnak.

Az újhagymát karikára vágjuk, a fokhagymát szeletekre, lepirítjuk vele együtt a majoránnát. Rátesszük a szeletekre vágott gombát is. Felengedjük barnamártással és vörösborral, majd erre tesszük kacsamáj darabokat.

A burgonyát közben puhára főzzük, leszűrjük, összetörjük. Tejföl hozzáadásával pürét készítünk belőle. Petrezselyemzölddel fűszerezzük, kevés borsot is szórhatunk bele.

Tálaljuk, díszítésnek a saját anyagából választunk, újhagymát és petrezselyemzöldet használtunk. Próbálják ki feltétlenül!

 

Egy másik kacsás, egészen pontosan kacsamell receptet itt találnak.

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.