Kacsamellragu fahéjas, vörösboros meggyel

Hozzávalók, kacsamellragu fahéjas, vörösboros meggyel

  • 60 dkg kacsamell,
  • 2 dl vörösbor,
  • 3 dkg cukor,
  • 1 dkg keményítő,
  • 30 dkg burgonya,
  • fahéj,
  • só,
  • 2 db tojás,
  • 5 dkg liszt,
  • szerecsendió,
  • 20 dkg meggy

 

Kacsamellragu fahéjas, vörösboros meggyel

Kacsamellragu fahéjas, vörösboros meggyel

 

A kacsamellragu fahéjas, vörösboros meggyel recept elkészítése

 

A kacsamellet felcsíkozzuk, majd félretesszük. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

Egy edényben cukrot karamellizálunk, ráöntjük a vörösbort, majd hozzáadjuk a balzsamecetet. Kicsit visszaforraljuk, majd hozzáadjuk a fahéjat. Forraljuk egy kicsit, utána a meggyet is hozzáadjuk. Ha szükséges, keményítővel bekötjük.

A kacsamellet egy serpenyőben megsütjük, majd a meggyes raguval összekeverjük. A burgonyát megfőzzük, majd áttörjük, és hozzáadjuk a tojást és a lisztet. Összekeverjük, morzsába forgatjuk, majd bő zsírban megsütjük.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kacsamell-ragu fahéjas-vörösboros meggyel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.