Online Gasztronómiai Magazin

Kagylóragu hagymával, paradicsommal

A kagylóragu hagymával, paradicsommal recept hozzávalói

10 dkg hagyma, 4 db paradicsom, 2 csomag petrezselyem, 1 dl fehér bor, 5 dkg vaj, 0,5 dl tejszín, só, bors, fokhagyma, kenyér, 1 db citrom, 40 dkg kagylóragu

Kagylóragu hagymával, paradicsommal

Kagylóragu hagymával, paradicsommal

 

A kagylóragu hagymával, paradicsommal recept elkészítése

 

Használhatnak héjas fekete kagylót is ennél a receptnél, ahogyan mi tettük, de kagylóhúst is, természetesen. Arra figyelni kell, hogy héjas kagyló esetén mosás után először lefedve főzzük pár percig, hogy a kagylók kinyíljanak. Az tény, hogy a héjas verzió egyrészt látványosabb tálaláskor, másrészt pedig természetesen nem ugyanaz az ízhatás. De, nem befolyásolunk senkit, kinek hogy és mivel tetszik, úgy készítse el!

A kockára vágott szalonnát kipirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, fokhagymát, sok petrezselyemzöldet, kagylóhúst. A kagylóraguhoz aktuális árat itt találnak. Fűszerezzük, majd fehérborral, tejszínnel ízesítjük, beforraljuk. Pirított fehér kenyérrel tálaljuk.

 

Egy más jellegű kagylós receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretne még válogatni sok-sok halas, rákos, kagylós recept közül, kattintson ide!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.