Online Gasztronómiai Magazin

Karaj serpenyőben kelkáposztával, teljes videórecept

A karaj serpenyőben kelkáposztával, teljes videórecept hozzávalói

4 szelet, egyenként kb. 16 dkg-os sertéskaraj, 15 dkg füstölt szalonna, 1 csokor petrezselyem, bors, só, 15 dkg gyöngyhagyma, 50 dkg kelkáposzta

Először egy nagyobb serpenyőben a szalonnát lassan elkezdjük kipirítani. Amint elkezd pirulni, hozzáadjuk a gyöngyhagymát egy pici lével együtt. A gyöngyhagymához aktuális árat itt találnak.

Pár perc után rátesszük a kelkáposztaleveleket, és szépen lassan megfonnyasztjuk, majd a vége előtt még erős tűzön átpirítjuk az egészet. Figyeljünk arra, hogy a kelleveleknek nem kell puhára párolódniuk, elég, ha roppanósak maradnak, sőt: akkor lesz a legjobb!

 

Karaj serpenyőben kelkáposztával, teljes videórecept

 

[brid video="209745" player="11524" title="Mit fzznk ma Karaj serpenyben gyngyhagyms fstlt szalonns kelkposztval"]

 

Reméljük, az Önök asztalán is így néz a serpenyős karaj:

Karaj serpenyőben kelkáposztával, teljes videórecept

Karaj serpenyőben kelkáposztával, teljes videórecept

A teljes szöveges receptet itt találják.

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.