Online Gasztronómiai Magazin

Karaj szilvával, kecskesajttal töltve

A karaj szilvával, kecskesajttal töltve recept hozzávalói

60 dkg karaj, 10 dkg kecskesajt, 8 szem szilva, 40 dkg burgonya, 1 dl tejszín, 1 dl tej, só, bors

Karaj szilvával, kecskesajttal töltve, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Karaj szilvával, kecskesajttal töltve, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A karaj szilvával, kecskesajttal töltve recept elkészítése

 

A gyümölcs-sajt projekt speciális eleme a kecskesajtos-szilvás verzió. Relatíve egyszerű töltött receptet adunk most, próbára bocsátjuk. Reméljük, tetszeni fog!

Négy nyitott szeletet  vágunk a karajból, majd kiklopfoljuk. Sóval, borssal ízesítjük. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak.

A szilvákat félbevágjuk, magjukat kiszedjük. Ezután vékony darabokra vágjuk.

A vékony darabokra vágott szilvákat a hússzeletek közepébe tesszük, majd belemorzsoljuk a kecskesajtot. Felgöngyöljük, serpenyőben elősütjük. A végén 160 fokon sütőben 10 perc alatt készre sütjük.

Burgonyapürét javaslunk hozzá köretnek. A burgonyapüré elkészítéséhez útmutatást itt találnak, plusz persze egy remek halreceptet is, érdemes továbblépni!

 

Karaj, egy kicsit másképp? Hát persze. Itt találják, nézzék meg, készítsék el majd így is!

 

Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.