Online Gasztronómiai Magazin

Kecskesajt zöldfűszerkéregben sütve

A kecskesajt zöldfűszerkéregben sütve recept hozzávalói

80 dkg kecskesajt, 1 csokor petrezselyem, 1 csokor kakukkfű, kevés olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, 1,5 dl málnacet, 10 dkg friss málna, 20 dkg ruccola, zelleres só

Kecskesajt zöldfűszerkéregben sütve

Kecskesajt zöldfűszerkéregben sütve

 

A kecskesajt zöldfűszerkéregben sütve recept elkészítése

 

Egy igazi kis sajtos remekmű, ráadásul, a hűtős pihentetést nem számolva gyorsan el is készül. Nézzék meg, és próbálják is ki!

Most azzal indítunk, hogy a zöldfüveket nagyon apróra összevágjuk. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát, majd annyi olajat adunk hozzá, hogy végeredményként sűrű masszát kapjunk.

Nagyon fontos, hogy félkemény, sütnivaló kecskesajtot vegyünk. Felvágjuk szeletekre, beletesszük a zöldfűszerbe, majd 1-2 órára hűtőbe helyezzük. Sütés előtt elkészítjük a salátát. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

Megmossuk a ruccolát, a szárát leszedjük, és így egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a friss málnát, az ecetet, valamint nagyon kevés olajat.

Az előkészített sajtot zelleres sóval megszórjuk, majd hirtelen mindkét oldalát megsütjük. Forrón tálaljuk. Javasoljuk, hogy alakorbúzából készült friss kenyeret kínáljanak hozzá. Az alakor kenyérhez egy kis kedvcsinálót itt találnak.

 

Ha szeretnének még gyors, egyszerű, mégis különleges sajtos receptek között keresgélni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Válasszák ki a kedvükre való receptet, és készítsék is el!

 

És persze szóljon a zene, legyen jó a kedvük sütés-főzés közben!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.