Online Gasztronómiai Magazin

Kecskesajtkrémes sült paprika

A kecskesajtkrémes sült paprika recept hozzávalói

8 db húsos színes paprika, só, bors, kakukkfű, rozmaring, 10 dkg kecskesajt, 1 dl friss sajt, 1 dl olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma

Kecskesajtkrémes sült paprika

Kecskesajtkrémes sült paprika

 

A kecskesajtkrémes sült paprika recept elkészítése

 

A pillanat, amikor szendvicsre vágyunk. Nos, ez az a pillanat, amikor megvalósíthatóvá is válik, méghozzá, természetesen, apró, finom trükkökkel megspékelve. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a paprikákat szeleteljük, kimagozzuk, majd megformázzuk, és olívaolajon megsütjük. A sütés után leszárítjuk és félretesszük, majd elkészítjük a tölteléket.

A kecskesajtos és a friss sajtot összekeverjük, ízesítjük fokhagymával, valamint kakukkfűvel, adunk hozzá egy kevés olívaolajat. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

A paprikaszeleteket ezzel töltjük meg, majd szendvicsszerűen halmozzuk egymásra, és  rozmaringággal dekoráljuk. Fehér kenyérrel kínáljuk, és el is készültünk. Ugye, hogy egyszerű volt?

 

Egy egészen másfajta, de szintén kecskesajtos receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.